Hverdagen

1 DESEMBER 2017!!

Skrevet i går kveld.

Tenk, i morgen er det 1 Desember!
Juleforberedelser, adventspynt, julepynt, nisser, engler, ADVENTSKALENDER og så mye mer spennende..

Da jeg var liten så hadde min mor en adventskalender til meg og min storesøster (dette var da altså før min lillesøster ble født). Det var en tung treplate av noe slag, med grønn filt og pyntede fyrstikkesker festet rundt i en avlang runding, husker ikke helt mer om hvordan den så ut eller sånn, men husker det var så spennende.. Det å få en liten ting, de små skattene liksom. En fox, en liten plastikk figur (Husker du de vi fikk av tannlegen da vi var barn?) plastringer, alt mulig rart. Den følelsen, den ønsker jeg å bringe videre til mine barn.

Jeg synes at dagens adventskalendere er altfor, ALTFOR store, altfor dyre og jeg tenker at hvis barna får «en hel julegave» hver dag, blir de da å sette pris på det på samme måte som om de fikk små skatter?
*Jeg tror ikke det*

Jeg har alltid vært veldig tilbakeholden på dette med adventskalendere til mine barn, for jeg syns det er for mye styr, frykter at barna blir forferdelig bortskjemte og at de forventningene de til slutt vil sitte igjen med rundt julaften ikke ligner grisen, så jeg lager ikke store kalendere!

Startet da eldste var liten, de første årene pakket jeg inn hennes egne leker, hun var jo kjempeglad, HVER eneste dag.. 🙂
Så kom mellomste, han forsto ikke spesielt mye, men det å få lov å pakke opp noe er jo stas, så hver morgen fikk han en liten innpakket med havrefras eller duplofigurene sine.
I år går det igjen, det er mange duplofigurer som er pakket inn til de minste, men og noen få sjokolademynter og i helgene er det litt sånn frukt»snop» som de kan kose seg med.
Eldste frøkna får litt mer skolemyntet greier, eller male/tegne relaterte ting. MEN, ikke en eneste av pakkene har kostet mer enn 10 kr!

I år er det jeg som er den bortskjemte! I år har mannen virkelig gitt gass, han har kjøpt meg en gavekalender fra en av sysidene, så hver dag får jeg åpne en pakke med noe syrelatert innhold! Oh my, JEG gleder meg i hvert fall til i morgen!!

LiJeSto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s