Hobby · Hverdagen

Mannen frøs

Her for noen uker siden fikk jeg ett nytt tekstil i hendene, men jeg fikk ikke brukt det på den måten jeg selv ville..

Da jeg kom hjem og min bedre halvdel så det, så fikk jeg spørsmålet om ikke jeg kunne være så snill å lage buff til han av AKKURAT DET STOFFET??

Så, da ble det buff til han, og buffer til barna i andre tekstiler. Alle selvsagt foret med janus ull..
Trykk under for å se flere bilder og eventuelt fremgangsmåte 🙂

Med barn i huset, så har du alltid noen du kan sy noe til.. Mine små vet heldigvis å sette pris på det, Alle tre faktisk, og det er jo noe jeg setter utrolig stor pris på! 🙂

Disse tre buffene er alle laget på øyemål og cirka mål av hodet til de små. Var så lei alle de lange tubene som egentlig er ment å være onesize, synes barna blir åpen i halsen av de uansett..
Men nå, nå funker dette fjell da. Og noe som er enda mer positivt er jo at de passer likegodt til pannebånd som til buff 😉

Trolig må jeg sy noen flere slike, gjerne også uforede, for vi bruker de hver eneste dag her i huset, alle 5, og de må jo trossalt vaskes av og til..

Under her er altså det stoffet gubbeluringen fallt sånn for, måtte jo kjøpe en ekstra meter av det etterpå, siden den opprinnelige biten kun var en prøve og 50 cm. Så, da får han vel få seg en til buff i samme stoffet da? (Han spør sjeldent om slike ting, så why not??)

Dette tekstilet kjøpte jeg forresten hos Stofflykke, men jeg klarte ikke finne det inne hos de akkurat nå, mulig de tar det inn igjen senere. De hadde det i hvert fall både i french terry og i isoli.

Du kan sy disse buffene selv, se hvordan her, det er riktignok en tutorial på pannebånd, men jeg vil ganske snart legge ut en egen tutorial på buff,. Da vil det bli linket til det innlegget også her i denne posten 🙂

Og her finner du tutorial på buff! 🙂

Slik ble altså den ferdige buffen, og den har vært i bruk h-v-e-r eneste dag siden han fikk den!


LiJeSto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s