Hobby

Date dress by Runi.

Så var det den kjolen da.

Den er ganske fin..
Jeg både gruer og gleder meg til å sy den.
Gleder meg til å se resultatet, men GRUER meg til å ta opp kampen med kantebåndsapparatet..

Noen som kjenner seg igjen?!


Men, hvordan komme over kneika med COVEREN da?!?

Jeg har jo en Janome coverpro 1000cpx med kantebåndsapparat og greier.
Jeg fikk den for godt over 3 år siden (!) og har IKKE brukt den!!
Jeg var høygravid da jeg fikk den, hormonell å jævlig.. Å jeg klarte ikke få til det forbannede kantebåndsapparatet.. Og hva skjer? Jo, jeg rygger unna, skyr den som pesten.. (Som med alt annet man misliker etter svangerskap, f.eks lukta av baconpølse!!)
Uansett..
Jeg skal jo sy denne kjolen her, Date dress, men kommer liksom ikke helt over kneika med å få satt i gang med den kantinga..


Jeg har vært litt flink da.. Har skrevet ut mønstret, klippet det ut, funnet frem stoff.. MEN, så stoppet det liksom opp der.. Jeg må jo kante.. Kan jo gjøre det med tvillingnål eller noe i den duren, men jeg synes helt ærlig ikke at det er så forferdelig fint.. (Sikkert på grunn av at jeg synes maskinen knør stoffet litt for mye når den syr med tvillingnål)
Så.. Da var det coveren da..

Janome, min venn..
(Eller var det fiende??)

Har du noen gode tips? Råd? Triks? Noe??
I tillegg til aversjon mot maskinen, så er det jo denne modellen det har vært forferdelig mye problemer med hoppesting og sånn..

Er det lettere å kanskje bare hoppe over det, jeg mene.. bare kante på «gamlemåten»?
Da blir jeg ferdig i alle fall.. Men, blir nok ikke helt fornøyd med resultatet..
Ikke helt greit å bli klok på dette. 🙂 Belive me, i know.

Tenking, overtenking, hale ut tiden, tenke litt til, bortforklare, forklare hvorfor man ikke skal bruke den,.. Nei., huff.. 

Må vel kanskje bare gi meg selv et jævlig kraftig spark bak?
Ta meg selv i nakken og få motivasjon til å sette i gang med COVEREN i morgen?
Bare, sånn.. Kaste meg ut i det kanskje?

M*O*T*L*Ø*S
bare av tanken på den maskinen faktisk, så håper virkelig noen kjempegode tips og triks til meg?!

Håper jeg får noen minutter for meg selv i morgen kveld etter de små håpefulle er i seng, så må jeg vel bare prøve å se om jeg får til med den coveren, håpe jeg ikke blir enda mer irritert på den.. Kaanskje, bare kanskje klarer jeg å få det til ? 🙂

Wish me luck

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s