Hverdagen

Plutselig tilbake

Når har bloggen vært halvdød en periode.

-Det er faktisk en grunn til det

Vi har den siste stunden vært plaget med alvorlig sykdom i nærmeste familie. Dette har selvsagt gjort at alle stiller opp der de kan (og litt til). Vi er ikke en veldig stor familie, så det er viktig at vi da passer litt ekstra godt på hverandre, spesielt i slike situasjoner.

Så dette er min lille «shout out» til uansett hvem som leser dette.. ta vare på familien deres, ta vare på vennene deres ( de er jo den familien man selv velger, trossalt ) ta vare på alle du bryr deg om! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s