Hverdagen

Bytur

Ja, for det er jo det.. Når man bor i distriktet og må inn til sykehuset for å skifte gips, så blir det jo på en måte en bytur?

Planlegging, handling, sykehuset, lang biltur, venting, kjøring og så videre..
En del forberedelser må gjøres allerede i kveld..


Hadde jo håpet å (Endelig) få sy noe i kveld, men virker ikke som om det lar seg gjøre denne kvelden heller. Får håpe det bedrer seg når gubben kommer seg på beina.. ❤
Uansett, i kveld blir det nok en del forberedelser som må gjøres klart til i morgen siden vi starter såppass tidlig.
De minste får en smoothie hver før de blir kjørt i barnehagen hvor de skal spise hver sin godt fylte matboks med frokost. Så jeg har fyllt matboksene dems med fruktsalat, en halv banan, noen tomater, ett kokt egg, en halv youghurt og en skive brød. Tenker de har nok da, så kan de spise både en og to ganger før klokken er 09.00 og «frokosten» i barnehagen er ferdig 🙂


Bestemoren henter de i barnehagen,varmer middag, ordner kvelds og legger de, slik at vi slipper å stresskjøre på hjemveien! ❤
(Tusen takk!! Hadde ikke klart å få det til uten deg)

Så, da må vi strengt tatt bare håpe og be om at bruddet har grodd godt å at de kan ta ut skruene om fire-fem uker som planlagt.. Så, vi krysser fingrene for gode røntgenbilder i morgen!! Kryss gjerne fingrene for oss.

Må også planlegge litt hvis det er noe vi skal få handlet. Gå gjennom tilbud og diverse slik at vi vet eksakt hvilke butikker vi skal innom og hvor lang tid vi har til å bruke på det, slik at ingenting blir stress og tull. (Kjører man for sent ut av byen kan man i verste fall ende opp i en times lang rushtrafikk med køkjøring, så liksom ikke helt for meg at det var så veldig kjekt å være med på det, så vi må prøve å gjøre ferdig ting FØR vi drar til sykehuset)
Grunnen til dette er helt egentlig bare fordi enkelte tilbud har de kun i byen. og vi som har bodd så lenge i Bergen er jo vant til å ha alt i umiddelbar nærhet, så vi er ikke så strukturerte hva planlegging av slike handleturer angår, derfor tenkte jeg at denne gangen må vi prøve å gjøre det ordentlig 😉

Så nå skal jeg sette meg ned og lese gjennom litt «reklame og tilbudsaviser» sånn at jeg vet hvilke butikker vi skal på..

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s