Hverdagen

Endelig hjemme igjen!!

Å kjøre så lenge er alt annet enn gøy, skjønner ikke hvordan dere langtransport sjåfører orker.

Uansett, nå er vi endelig hjemme igjen, vil du vite hvordan det gikk med foten til sambo??

Og forresten, se på de nydelige påskeeggene jeg fant hos søstrene grene da!! De kan brukes i mange år fremover!


I dag har jeg en stykk lettet mann med meg hjem fra sykehuset.
ENDELIG fikk han ta gipsen av, .. dog med skikkelig streng beskjed om at den ikke under noen omstendigheter skal brukes.  Den skal beskyttes, ikke brukes, ikke bevege leddet, ingenting.. Han kunne til nød få lov å vifte litt med tærne 🙂

Legene kunne fortelle at det kan ta ganske lang tid før ett brudd leger seg ordentlig hos voksne. Hos barn tar det mye kortere tid! (Heldigvis)
Så, han kan måtte gå mange måneder enda uten at det er bra. Bruddene gror, men de er langt fra leget. Sårene der de har satt inn skruene ser bra ut, men foten er enda veldig, veldig hoven og litt sånn pussig på farge. (Noe som visstnok var helt normalt)

Jeg må jo innrømme at jeg er litt sånn passelig redd for at barna under lek skal komme til å løpe på eller støyte borti foten på en måte som gjør at han kanskje får tilbakefall eller at han må hoppe på krykkene enda lengre. Så, han må være flink å se an situasjoner fremover! 🙂

Hjemveien gikk veldig fint.
Igjen, veldig vakker natur, flott lys fra solen fikk vi og.
Eneste var at da vi startet hjemover, så hadde vi bestemt oss for å ta fergene fremfor å kjøre hele veien hjem. (Hadde da fått kjørepause og fått litt kortere kjøre vei. Samme tidsbruken, men mindre belastning på kroppen)
Uansett.. VI HADDE GLEMT Å TANKE!! Så, vi kjørte sånn høvelig med hjertet i halsen i håp om å nå frem til bensinpumpa før vi ble tom for drivstoff på bilen. VI KLARTE DET heldigvis, men det var med veldig liten margin. *Aldri gjøre det igjen*

Jeg hadde jo en liten men hektisk tur inne på ikke mindre enn 2 forskjellige kjøpesentre. Laget jo min liste klar i går om hva jeg skulle ha og hvilke butikker jeg skulle innom, og gjett hva!! Jeg klarte det..
Vi kom oss ikke innom biltema, siden det ikke ligger på noen av sentrene, men de andre gjøremålene klarte jeg. Løp som en gal for å nå alt, for hvis jeg brukte kort nok tid så kunne jeg klare å presse inn ett lite besøk hos en av de som betyr så vannvittig mye!! Og det klarte jeg.

-Jeg var innom Dressmann for gubben å kjøpte ett skinnbelte.
-Jeg var innom søstrene grene og kjøpte de nydeligste metall påskeeggene til barna, og 2 kubber med fiken/dadel pølser.
-Jeg var innom Cubus å kjøpte meg 3 bukser og 1 tights, pluss 2 pakker hårstrikk.
-Jeg var innom polet og kjøpte en «spesiell vin» for min mor.
-Jeg var innom tilbords å hentet ett lokk for min mor.

Og dett var dett! 🙂
Skulle gjerne tatt bilde av alt, men beltet har allerede forsvunnet avgårde med gubben, samt at vinen og lokket har min mor allerede tatt med seg, men påskeeggene kan dere absolutt få se! Og buksene 🙂

Skal sies at det var veldig deilig å komme hjem. En smule sliten og hodet kjennes ut som grøt eller noe.. Hodepine fra helvette ligger å ulmer, så jeg skal nok ta dusjen fatt for å få myket opp litt muskler rundt omkring i kroppen. Mamma hadde ryddet kjøkkenbenken å satt inn i oppvaskmaskinen, den minste lå å sov, den mellomste ble stelt og eldste skulle bare spise kveldsmat..

En kommentar om “Endelig hjemme igjen!!

  1. Tilbaketråkk: Påske – LiJeSto.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s