Hverdagen

Uken som gikk

Ser det har blitt så «populært» å ha sammendrag av ukene sine,

gjerne kun i bilder, så da må jeg kanskje prøve å komme inn i det jeg og?

Så, her er min jomfrutur i «uken som gikk»

Uken startet egentlig forholdsvis rolig, de minste var i barnehage og eldste på skolen.
Barnehagen har hatt litt forskjellige aktiviteter, blant annet har de frosset forskjellige former av vann med fargerike dusker og annet inni, det var kjempefint!

Vi er heldige, har gode ansatte i barnehagen, de er dyktige og barna er kjempeglade i både barnehagen og dem.

Valpen vi har fått i hus er kronisk, hun stikker av med sokker, smokker, bamser, alt.. Under sofaen.. «Det sorte hull». Det er liksom bermudatriangelet i huset vårt, det er der alt man ikke finner er. 🙂
Tirsdagskvelden gikk i mye forberedelser til Onsdagen, så det gikk litt i ett egentlig. Vi kjørte til byen, gubbeluringen skulle ta av gipsen.
Heldigvis var røntgenbildene fine, men de viste at det er lang vei før beinet er godt grodd. Gipsen ble tatt av, men foten er jo forferdelig mye mer sårbar i forhold til om barna for eksempel kommer løpende og faller på den/over den eller annet, så jeg sitter litt med hjertet i halsen. *Heldigvis har det gått bra til nå*

Samtidig som vi var i byen så var jeg en liten tur innom kjøpesentret, sprang rævva av meg slik at jeg skulle få tid til å dra på besøk til en veldig kjær venninne av meg. Heldigvis fikk vi en liten time der før vi måtte videre! ❤

Jeg har sittet og skrevet en del på bloggen, da spesielt om kroniske og usynlige sykdommer, litt om holdninger i forhold til det og hvordan samfunnet ser på sånne som meg, som er syk og havner litt utenfor. «Navere» som bare sitter hjemme på rævva å gjør ingenting ❤

Det finner du her og her.

Jeg har laget en aldri så liten tutorial på en knytelue, den finner du her.

Jeg har ryddet og vasket hele huset, det tok meg lang tid å komme til hektene igjen, har faktisk enda ikke fått hentet meg helt inn, men satser på å få tatt det igjen når sambo er frisk igjen ❤ Han hjalp selvsagt med det han kunne ❤

Jeg har begynt på ukentlig fysioterapi igjen. Det er tøft, hadde time på onsdag og hun gjorde noe rart med armen min, er ennå hoven. Skal dit i morgen igjen, så da får hun se på det.. Satser på at det går seg til. ❤

I går kjørte vi en liten harrytur til Finland. En liten grensehandel, en kosetur med familien. Det var kjempekoselig. Vi handlet litt, spiste litt, kjørte, så mye fin natur, og da vi kom hjem så slapp snøen seg løs.. Heldigvis ikke før. 🙂
I dag har eldste frøkna vært i bursdag hos ei jente i klassen. Vi var kjempeheldige, for bestefaren, snill som han er, kjørte henne i bursdagsselskapet, han hentet henne til og med ❤
~Takk~

Så, da måtte man jo lage en liten bursdagsgave da..
Så har jeg tent litt lys i kveld, det er så koselig!
Fant også ut at jeg må ut å måke frem vinduet til syrommet igjen, liker ikke at det er snø foran det vinduet, så nå må man bare ut en liten tur igjen.

Nå er det legging av de to minste, det går litt sånn ~Meeeh~ i kveld, for minste har ørebetennelse og synes ikke det er kjekt å måtte legge seg alene. Hun skal helst ligge på meg. Så, vi får se hvordan det går og utvikler seg utover kvelden. ❤ Liten tur til legen igjen i morgen tenker jeg..

Så har jeg vasket en hel mengde med «koser» idag. De har tørket ferdig og er plassert godt tilbake i klesskapet der de skal være, men sånn helt særiøst.. De har så mange!!

Så, det var uken som gikk da.. Får håpe neste uke blir litt mer avslappende og rolig, men med tre aktive barn så kan man vel ikke regne med det?? :p

Nå skal jeg lese for mellomste, så byebye!

God uke alle sammen!

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s