Hobby · Hverdagen

Er det noen sinne for mye tekstiler?

Endelig, i dag ble det litt tid til å finne frem de etterlengtede sysakene, men…

Når jeg hadde funnet frem kuttematten.. (Se det vidunderet da!!) og så skulle finne frem tekstiler, så klarer man i all hovedsak ikke finne noe av det man leter etter?!

Så, hva gjør man da??

Joda, da må man vel bare sortere litt? Men det er jo så tidkrevende.. Dyrebar sytid går bort i det. HVA gjør man? HVORDAN oppbevarer man tekstilene best?

Tekstilene på disse bildene er fra 3 plastbokser. Men, hva med hele skapet som er fullt av tekstiler da? Der ligger det jo oppå hverandre, man må fysisk lete gjennom alle tekstilene, bla rett og slett, for å finne noe.. Blir ganske mye farger på en og samme plass og litt vanskeligheter med å se det man leter etter.
Noen som har gode råd for oppbevaring av tekstiler?? (Forresten, når det kommer til disse disney tekstilene, hva syr dere av de? Jeg har ikke sydd en eneste ting i sånt ennå, har alltid brukt former, dyr eller andre ting fordi jeg ikke nødvendigvis synes at alle disse lisenstekstilene er så fine, og de figurene er jo ofte å finne på klær kjøpt i butikkene.. Så, kanskje noen som har litt spesielle og fine mønstre man kan bruke de på??) 🙂
ROP UT!!

Måtte jo prøve å sortere litt, så her ble det kategoriene: Former, dyr, panel, lisensierte (Disney osv) og en bunke med batman som blir liggende sammen med annet. Men, er så usikker på om det er sånn det skal være eller ikke.
Har tidligere vist dere stoffskapet mitt,.. Kanskje jeg må gi slipp på fleecen? Flanell? De tingene jeg aldri bruker?

Veldig usikker. Ser mange har rullet tekstilene. Ser man de bedre da? Kommer mønsteret på tekstilene bedre frem når de er sammenrullet?
Plastkasser er upraktisk, men jeg har det også, var jo ikke plass i skapet til mer jo :p

Gode tips og råd tas i mot med stor takk!!

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s