Hobby

Ferdig å rydde!!

Jeg er så fornøyd, men kjenner jeg gleder meg til vi får kjøpt oss et eget hus som vi kan gjøre som vi vil i .. Sette opp hyller, skap og innrede ett rom eller en krok som jeg vil i forhold til sying.

Fikk faktisk gjort ganske mye, så nå sitter jeg bare å leter gjennom for å finne de tekstilene jeg skal klippe ut av til barna. 🙂

Nedenfor her kan du se litt av tekstilene som befinner seg i hyllene mine akkurat nå.

Det er litt flanell, masse jersey, ribb, ensfarget jersey, frotte, velour,halv hylle med ull, og noe stumme stoffer..
Syr nesten utelukkende av jersey, så derfor vurderer jeg vel om jeg kanskje skulle bare solgt fleecen og en del av de stumme,.. Men, ikke helt sikker ennå 🙂

Alle disse tekstilene er 1 meter eller mer. De som er under har jeg rullet opp og lagt på plass i hyllene der det har vært tomrom 😉
Så, da må jeg bare prøve å få brukt opp det som er av rester. Har en del panel også, men de har jeg faktisk ikke tatt bilde av. Litt Trollz, noe kaniner og diverse. Se om jeg ikke kan få brukt opp litt snart. Heldigvis trenger minste noen overdeler og kjoler, så det blir vel noe vil jeg tro. 🙂

En kommentar om “Ferdig å rydde!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s