Hobby · Hverdagen · Kronisk sykdom

God natt!

Dagen i dag har vært kjempekjekk.
Likevel sitter jeg nå med en passelig bitter smak i munnen…

Hvorfor det tro?

Noen stikkord:
-Knust telefon
-Sliten kropp
-Dårlig humør

Ok, kanskje ikke de beste grunnene, men likevel nok til at denne kvelden var totalt waste.

Jeg har vært så sliten at jeg bare har sittet som en sekk med poteter, slengt i sofaen.
Jeg har vært i dusjen, i langt over en halv time! Kun for å få varme, prøve å mykne opp kroppen. Åsså verker den like jævlig når jeg kommer ut derfra! Det suger. Men det er jo ikke noe jeg ikke er vant til, så det er vel bare å bite tennene sammen, krøyme seg opp i senga å legge seg på ladd i håp om at imorgen starter bedre enn denne dagen sluttet?:)

Telefonen falt ned fra kommoden inne på badet å rett ned i flisene, selvsagt knuste hele det ene hjørnet og innover på telefonen. (Takk gud for god innboforsikring! Så den blir sendt inn dit etterhvert. Kanskje likegreit det siden ladekontakten også fungerer akkurat som den selv vil)
Møkkatelefon!
Vil
 ha en gammel 8310, telefon med knapper!!

Mine fibro fingre er ikke laget for telefon bruk over lengre tid. De stivner, og det merkes veldig godt spesielt når det er kaldt. Og da tenker jeg.. *Hvor er knappene hen??* 🙂

Jeg spiste litt løsvekt godis tidligere i kveld, kan det være derfor jeg er skikkelig dårlig nå? Kroppen verker, magen er urolig, jeg føler meg direkte kvalm.. (Ikke sånn omgangssyke kvalm, men sånn som man blir i kroppen når man er SKIKKELIG skikkelig sliten, når man har INGENTING og enda mindre igjen..)
Kanskje sukkeret som tuller ting til?

Ikke vet jeg. Vet bare at det får bli ett bedre kosthold neste uke, så slipper jeg kanskje unna de store bølgene 😉
Stabilt kosthold = stabilt humør, om ikke annet.

I dag var ikke den verste middagen altså, men den manglet litt grønnsaker da :p
Ble en sånn veldig, veldig lett middag, for barna hadde spist burgere i barnehagen og eldste hadde spist etter hun kom hjem. Så, det ble rett og slett stekt egg på brødskiva.
De to minste vil ha eggene sine stekt på begge sidene, med knekket plomme, mens eldste vil ha stekt på begge sider, hel og rennende plomme.

Det var godt da. 🙂 Og, en gang i blant får det være lov med lettvintløsninger tenker jeg, er du ikke enig?

Skulle ønske jeg hadde mulighet til å gi dere ett skikkelig godt innlegg her nå i kveld, men jeg har det rett og slett ikke i meg. Det verker i hvert eneste ledd i kroppen (Nesten 100% sikker på det) Jeg er stiv, støl og trøtt. Så tenker egentlig jeg bare legger datamaskinen fra meg, drar kroppen min inn på soverommet, trekker dyna godt opp under nesa å legger meg. Så får jeg heller ligge der å vente på de jævla sauene som må telles før man får komme i søvn da :p Kanskje heller telle snøballer i dag, sånn med tanke på at det snødde skikkelig masse i sta :p

Jaja, sånn kan det gå.. Får heller komme sterkere tilbake i morgen.
Nattnatt 🙂

~LiJeSto~

 

For those of you who are reading this in english (if any), this is just me complaining the shit out of everything, and wishing everyone a good night 😉

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s