Hobby · Hverdagen · Kronisk sykdom

Uken som gikk

Gikk veldig, veldig fort..

Men, den har vært innholdsrik på mange måter!

Det har vært fysioterapi, barnehage, skole, gubben homper ennå på krykker, rydding som aldri tar slutt, syplaner, litt søm, klær til barna og mye, mye mer..
Ta en kikk under da vel 🙂

Ja, som dere sikkert har skjønt så er jeg inne i en skikkelig smerte periode. Dette er det flere grunner til, noe jeg kan forklare litt nå og eventuelt mer senere hvis noen skulle lure 🙂 Både revmatisme og fibromyalgi reagerer kraftig på stress, den siste tiden etter at min samboer knakk foten, så faller naturlig nok mye mer på meg, og det tåler kroppen rett og slett forferdelig dårlig! I tillegg til dette så har jeg startet opp fysioterapi igjen (Timing, ja jeg vet.. men man må jo starte en gang) og kroppen min har reagert veldig dårlig på det også..
Så bor vi jo i Nord-Norge da, temperatursvingningene har vært enorme, fra pluss til minus flere dager på rad (altså begge deler på samme dag) å det er virkelig en trigger for ting ..

Missforstå meg rett, fysioterapeuten virker veldig god og alt, er bare kroppen min som har sin egen reaksjon på ting som blir gjort. Tar tid før man finner den behandlingen kroppen klarer å samarbeide med 😉
Men smertehelvete, er det INGEN tvil om at det er!

Vi har hatt mye fint vær, men også en god del snø som har lavet ned. Det har vært skikkelig frem og tilbake med både temperaturer og snøfall. Men, sånn er det jo bare.

Jeg har ryddet i tekstilene mine, funnet en liten bunke jeg tenker på om jeg skal selge, og har fått lagt det meste andre på plass.
Skulle ønske vi hadde kjøpt oss hus, at vi ikke leide, hadde gjort ting så mye mer stabilt. Jeg er ikke laget for å leie merker jeg, ikke etter å ha eid selv i mange år. Hadde liksom vært så greit å kunne innredet et syrom eller en sykrok sånn etter de behovene jeg har. Fått ett klippebord som er høyt nok, fått en stol som fungerte ordentlig for meg, faste plasser til maskinene, orden på ledninger, ett ordentlig vindu så man får godt med lys og så videre. *Dagdrømmer*
Har også vurdert litt om jeg kanskje har for mye tekstiler? Kommer jeg til å klare å bruke alt før barna vokser fra det og syns ting er for barnslige?? :p Kom vel helst frem til at jeg alltids skal klare å bruke de opp .. Ga dere til og med et lite innblikk i en del av tekstilene jeg har. De kan du se HER.

Jeg har hatt litt sytid. Litt overskudd til å få sydd litt, eller.. Jeg har tatt meg tid, tatt meg krefter, prøvd å kanalisere kreftene dit jeg vil bruke de for å se om det kan være med på å gjøre meg bedre. (På sikt kanskje? Ikke foreløpig i hvert fall)
Men, uansett, har fått sydd noe greier til de små, har enda litt som «skal» syes til eldste.

Har virkelig kost meg med å sy, men merker veldig godt at det tar på. Usikker på om det er fysioterapien eller syingen som tar på, eller om det kanskje til og med er begge delene? Usikker. Får kanskje mer svar på det i morgen.

Jeg har lagt ut en tutorial på lue, den kan du se HER.

Vi har innsett at det er påske. Til og med fått med hjem pynt fra barnehage og skole, fra barna. De er jo så utrolig flinke! 🙂

Vi har hatt lørdagspizza, og eldste hadde overnattingsbesøk. Veldig koselig, hun har virkelig satt pris på det. Varmer mammahjertet det da 🙂 ❤


Så var det i dag da, jeg våknet med vondt i hele kroppen, sånn overalt i hele kroppen, hver minste del, selv hårstråene verket. Ikke spesielt kjekt. Hoppet i dusjen, spiste en god frokost, tok med barna og dro opp til mine foreldre og var ute med barna omtrent hele dagen.
Vi koste oss sammen med mine besteforeldrene, ene tanten og onkelen til barna. De har hatt det kjempekjekt, jeg har hatt det kjekt. 🙂

Så, nå er jeg søkkesliten, vi ser litt tv, å så er det nok senga for meg !!

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s