Hverdagen

Krykker+trapp= ?

Denne trappen ser helt trygg ut sant?
I hvert fall hvis en person på krykker skal ned den?

I kveld satt jeg og min samboer i tv stuen, vi så litt på tv å koste oss.
Plutselig var det noe som ikke funket som det skulle *Internett*
Fin ting å ha dersom man bruker en smart tv med netflix osv..  Uansett, han måtte ned i kjelleren for å få disse tingene opp å gå,..
Som du ser på bildet så er trappen gammel, smal, små trinn..

Som sagt så gjort.
Så veldig spesielt ut, en mann som sitter å aker seg ned trappa :p
Ja, sånn kan det gå.

Litt spenning i hverdagen må vel til.
Og kanskje en liten vekker på at jeg må bli flinkere med slike ting selv?

Mens vi var nede i kjelleren så ser jeg at lageret vårt med ripsgele begynner å bli ganske labert. Bra det går mot sommer, må vel kanskje til med å lage nytt lager til sommeren, vi har ikke kjøpt en eneste dunk eller glass med tyttebærsyltetøy siden vi bare bruker ripsgeleen istedenfor. 🙂

Har litt mer enn dette, men kjenner jo litt på det da,. Dette er det eneste syltetøyet min sønn spiser. Kresen som han er så kan det ikke være klumper i syltetøyet hans. Å jeg skjønner han så godt, for det er skikkelig NASTY  🙂

Håper hendene mine kommer til seg selv i morgen eller any day soon, slik at jeg kan få sydd klærne til barna ferdig. Men det er ikke helt usannsynlig at jeg bare må bite tennene sammen å sy de sammen selv om hendene er helt udugelige. Shit happens.
Men, vi får vel se i morgen.

Nå skal jeg straks komme meg i dusjen, så skal jeg krype under dyna å prøve å sove, for i morgen skal vi nemlig på middagsbesøk til mamma. Blir koselig det.

~LiJeSto~

2 kommentarer om “Krykker+trapp= ?

    1. Ja, vi bruker det ganske mye. Det er helt fantastisk,.. Så, til neste år må man nok bare stå til med ny koking, men håper selvsagt jeg slipper å gjøre det med knekt tå :p

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s