Hverdagen

Råflott påskevær!!

Vi trodde ikke vi skulle få godt nok vær til å faktisk kunne nyte å være ute..

Heldigvis tok vi grundig feil!!


Dagen i dag startet for min del ganske rolig. Eldste var på overnatting hos besteforeldrene og de to yngste koste seg med barne-tv sammen med pappaen sin.
*Jeg fikk sove lenge* Men våknet ganske tidlig, fikk ikke sove igjen og ble bare liggende i senge å slappe av. (Noe som også gjør godt for kroppen selvsagt.)

Sånn litt utpå formiddagen tikket det inn et aldri så lite varsel på telefonen fra Snap.
Jeg åpnet, og der var det bilde med tekst om vi skulle være med på tur..

Sliten som jeg er for tiden så var min første tanke «meeh, kanskje ikke i dag».
Men, heldigvis bestemte vi oss for å dra likevel.
Det har vært en helt fantastisk tur, barna har kost seg og vi er møkkslitne alle mann :p

Når man har «det perfekte» bildet av barna linet opp, så tar det nøyaktig 2 millisekund før de bare vrenger seg bort og ikke er med mer :p Haha..

Vi har grillet pølser, spist kvikklunsj, drukket juice, hatt snøballkrig, baset hverandre i snøen, lekt med hunden.. Vi har rett og slett bare kost oss, alle som en!

Man trenger ikke dra så langt for å komme seg på tur, men det er vel verdt det likevel, og så koselig..
Se på barna hvor glade de er, hvor de koser seg. Så kjekt å se! ❤
Eldste frøkna var helt umulig å få tatt bilder av i dag, hun satt ikke i ro i det hele tatt. Fartet rundt, lekte og herjet,.. Å nå er hun helt utkjørt stakkars. ❤

Må si at det er forferdelig synd at min samboer ikke kan delta i disse turene, for det er kjempekjekke turer, og han hadde nok satt pris på de. Men krykker og snø er vel ikke den aller beste kombinasjonen kanskje? :p

Neste gang tror jeg kanskje jeg skal lage en litt annen nistepakke å ha med, virker som om minste jenta er blitt litt «lei» pølser i brød, så kanskje bedre å ta med seg en skikkelig matpakke med skiver, frukt og diverse sånn som hun er vant med til barnehagen. Kan jo trenge variasjon, og for å være helt ærlig så er ikke jeg spesielt begeistret for grillpølser selv heller :p

Andre alternativer kan vel kanskje være varm suppe på termos, men det er vel litt mer for oss voksne som (somregel) griser litt mindre enn de helt små.

Så takknemmelig for at vi har denne naturen rundt oss, at vi kan bruke den å at man faktisk har muligheten til å komme seg litt ut til tross for at kroppen jobber mot.
Tusen takk for en flott tur folkens!! ❤

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s