Uncategorized

Visste du at det er bra å gå litt utenfor sin egen komfortsonen innimellom?

Jeg lovet meg selv at i år skal jeg prøve litt nye ting..

…å det har jeg gjort i dag!

I dag har jeg gjort noe som jeg har hatt lyst til i mange år..

Jeg har vært å sunget i kor. Har vært med der i dag for å sjekke om det er noe jeg kan trives med.. å det tror jeg..

Veldig koselig, mange flotte mennesker og en trivelig stemning.

Jeg har kost meg masse, og tror absolutt at dette er noe jeg kan trives med.

Jeg har prøvd å gå litt utenfor min egen komfortsone i det siste, å jeg tror kanskje at alle har godt av det. Til nå, bare i denne uken har jeg tatt opp kampen med coverproen min, jeg har startet med vinylkutting igjen/silhouette cameo og i dag dette.

Det føles bra. Ikke minst det å gjøre noe for seg selv, noe man har lyst til. Mange mennesker glemmer seg selv når de blir foreldre, å jeg er nok en av de. De siste årene har jeg vært *mamma* … Nå kan jeg kanskje finne litt tilbake til meg selv, min egen identitet utenfor det å «bare være mor». (Missforstå meg rett, jeg elsker å være mamma, forguder barna mine, men jeg tror at alle trenger å være seg selv litt også)

Jeg er faktisk skikkelig stolt over meg selv. Føles bra.

Så, mitt tips.. prøv ting, gjør ting, gå utenfor komfortsonen din å lev! ♡

Nå skal jeg straks finne senga, men i morgen kan jeg vise dere all den nydelige vinylen jeg har kuttet ferdig i dag. Kanskje jeg til og med får trykket noen skjorter ferdig 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s