Hobby

Nå har jeg mange fine ting jeg skal sy!!

SE ALLE DE FINE MØNSTRENE SOM KOM I POSTEN I DAG! *Minikrea!*
I tillegg så fikk jeg pakke fra Stofflykke på mandag!

Lurer du på hva jeg skal sy først, eller hvilke kombinasjoner jeg skal ha??

—>

Det gjør faktisk jeg også!
-På mandag som var så fikk jeg pakke fra Stofflykke…

Inni der var det mange godbiter, og i tillegg så var vi jo i Tromsø en tur på mandag, noe som resulterte i en aldri så liten svipptur innom den fysiske butikken demmes. Jeg fant 3 gode biter med glitter ribb, så jeg gleder meg enormt til å få prøvd den ut altså! Har ikke prøvd den tidligere, og eldste jenta her så den når vi kom hjem.. Gjett at hun ble oppspillt da.. Aldri for gammel for bling! 😉

Her.. Her ser dere. Dette kan bli mye, MyE fint! Jeg gleder meg som et barn til å sette saksa i disse, men .. må kanskje vaske de først 🙂 Det har rett og slett ikke vært tid til det ennå.

I dag var jeg og min mor en liten tur på loppemarked. Vi fant INGENTING. Det var kjempekjedelig, siden det normalt sett pleier være spennende å gå på skattejakt. Men det var lite ting og tang, stort sett ikke noen form for tekstiler, verken sengetøy eller større duker man kunne bruke til noe. Så, da dro vi hjem :p

Kaffen var god da, om ikke annet. ❤
(Hjemme altså)

Så, nå må jeg vel kanskje ta for meg disse mønstrene da, se gjennom hvilken av de jeg skal gyve løs på først, regner med det blir en kjole til eldste først, siden hun endelig har funnet ut hvilke tekstiler hun vil bruke 😉 Hun vil jo helst ha ALLE.. :p hehe

Eller kanskje det blir den haremsbuksen, til eldste.. :p Syns den er råååkul!
Har også ett trykk som må lages ferdig, frøkna har bestilt seg en rosa t-skjorte med trykk, så da må man vel bare levere da?

Så, jeg har en aldri så liten date med denne akkurat nå:
Meen, synes faktisk at dette programmet tuller seg litt for ofte, noe som gjør hele opplevelsen litt dum innimellom. For når man har litt dårlig tålmodighet, så er det er forferdelig dårlig kombinasjon faktisk!!

Som regel går det helt greit altså :p

Men, uansett.. plutselig tilbake, har litt ting som må gjøres her nå.

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s