Hobby · Sponset

For en herlig pakke!

For noen dager siden skrev jeg ett innlegg hvor jeg fortalte jeg hadde fått en spennende pakke i posten..
Nå skal jeg vise dere hva slags godsaker den inneholdt!!

Se her!!

/innlegget er i samarbeid med Ministing.no/alle lenker er annonselenker

Til nå har jeg fått ordnet disse klare for sying,
Det blir en t-skjorte til største frøkna i størrelse 140, samt en lue til minste i størrelse small/medium. Tekstilet til t-skjorten finner du ved å trykke her, og eplestoffet til luen finner du ved å trykke her.

~ * ~

Dette er en (superfin) gul bomullsjaquard, den er utrolig myk, og først trodde jeg faktisk det var ull.. Den er så luftig satt sammen at den har skikkelig ullpreg over seg.
Tror nok dette kommer til å bli ett snurreskjerf, eventuelt så kan det hende at det faktisk blir skjørt til begge jentene. Litt usikker ennå 🙂 Gulfargen er enda finere enn det ser ut som, jeg hadde aldri trodd jeg skulle kunne forelske meg i ett tekstil med fugler på, men..
Den finner du ved å trykke her.

Bare se på disse nydelige duse fargene da. De kan jo brukes til omtrent alt!
Selv ville jeg nok hovedsaklig brukt revestoffet til barn, men eplestoffene kan du fint bruke som detaljer på en voksens plagg, eller som lue/pannebånd! 🙂

I tillegg til de herlige tekstilene så fikk jeg en hel haug med HTV. (Heat transfer vinyl/vinyl som man bruker til å trykke på klær.)
Mange av de har jeg ikke prøvd ennå, å jeg ser virkelig frem til å kunne lage trykk av de forskjellige. Her finner du vinyl.

Alle tre barna mine forelsket seg selvsagt i den gullfargede, så det er mulig det er den som må testes ut først! ❤

Hvis dere ikke har vært borti Ministing før, så vil jeg anbefale dere å ta en kikk. De har både tekstiler, vinyl, silikon og treprodukter for å lage diverse ting som for eksempel biteringer.  I tillegg har de en veldig oversiktlig og godt gjennomført nettside, noe som gjør det enda lettere å finne frem til de tingene man er ute etter, det er noe jeg verdsetter, for jeg vil jo gjerne bruke tida mi på hobby, ikke på å lete etter «råvarene» 😉

Og etter hva jeg kan se, så har de faktisk SALG akkurat nå også!! 🙂

Trykk på:

MINISTING!

Ha en flott kveld videre.

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s