Hobby · Hverdagen

Skulle bare litt tilpasninger til ..

Som noen av dere kanskje fikk med dere, så sydde jeg min første hourglass dress fra Runi på fredagen som var.

Jeg var kjempefornøyd, den var sykt fin, helt til man tok den på. Men, nå har jeg kommet frem til at ved enkle tilpasninger så kommer jeg til å kunne bruke den likevel.


Dette er jo i utgangspunktet en veldig fin kjole. Jeg elsker mønsteret og merker jeg må få bestilt meg litt mer ensfarget jersey, for det blir nok helt sikkert flere. (Men da med tilpasninger i mønsteret sånn at jeg faktisk blir å bruke de)

Jeg fant ut at hvis jeg «trekker» kjolen opp sånn omtrent 20 cm så får den ett helt annet fall, jeg har på bildet over ikke sydd den ennå, men slik som på bildet kommer den altså til å bli. Må bare gjøre om på mønsteret i sin helhet til neste kjole jeg skal lage, så blir det nok bra.

Bruker jo til og med litt mindre tekstil, og det er jo enda bedre.. :p

Så, nå er det bare å få gjort de tilpasningene som skal til slik at mønsteret kan brukes videre. Så får vi se da, om man ikke må finne flere mønstre å sy etter. Dette ga nemlig mersmak.. 🙂

Noen som har forslag til fine kjolemønstre for fyldige damer? 😉

Forresten, jeg kan ikke annet enn å beklage at bloggen har hatt stillestand denne helga, jeg har hatt øvingshelg med koret, så resten av meg har jeg gitt til barna. Så i går hadde jeg det sånn omtrent slik:

Men, må innrømme at jeg var litt flink likevel. For når jeg var kommet til hektene utpå kvelden så dro jeg bort og gikk meg en tur. Kunne jo ikke legge meg med usle 3500 skritt på klokka. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s