Hverdagen

Kreativiteten fortsetter..

Og tru du meg, det er snart ikke plass til mer i hodet!

Har så mye jeg har lyst til å gjøre, å i dag har jeg faktisk fått gjort litt..

Denne dagen vil jeg påstå har vært en veldig lang men også veldig flott dag.

Det startet som det alltid gjør med de søte små som skal ha stell, frokost og skysses i barnehage og til skole..
Etter levering i barnehagen så hadde jeg ett aldri så lite frokost møte med noen flotte mennesker fra koret. Spiste en liten sein frokost/lunsj, og snakket både om løst og fast, fikk gått gjennom en del av det vi skulle..  Det var veldig kjekt!

Så var jeg så heldig å få telefon fra min mor om at de hadde vært hjemme hos meg å hentet «sommerskoene» til bilen, å at jeg kunne komme dit, så skulle de legge om dekkene!
*Tenk så deilig å slippe å gjøre det selv!*
Her hadde jeg gått å smågruet meg til å måtte gjøre det på egenhånd siden sambo fortsatt har problemer med foten sin. (Han knekte den jo i Januar, les mer om det her) Det har vært en lang prosess, mange turer frem og tilbake fra Tromsø, og mye venting, men vi håper jo at det ordner seg snart. ❤

Senere på kvelden, når barna var lagt seg, så hentet jeg frem dette herlige kaoset som til syvende og sist (forhåpentligvis) skal bli ett bilde av en søt liten tiger :p

Veldig koselig å holde på med slike hobbyer, men man kjenner jo litt på at det hadde vært enda kjekkere og langt mer koselig hvis man ikke var alene når man holdt på. Sambo er jo her, men dette er vel strengt tatt ikke hans største lidenskap, og det respekterer jeg 🙂
Eldste jenta derimot, er veldig glad i slikt, så vi har puzzlet denne sammen tidligere. Jeg var sikker på at den var 1500 brikker, men det kan jeg jo sjekke senere :p Hun var veldig fornøyd, å den ligger bare å venter på å bli limt og rammet inn slik at den kan henges på veggen. MAN BLIR ALDRI FOR GAMMEL FOR DISNEY! Just saying…

*Dette innlegget ble egentlig skrevet ferdig og skulle vært postet allerede på Fredagen, men noe har skjedd og det ble da ikke publisert*

Så, nå kommer snart en litt sen oppdatering på helgens sprell! 🙂

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s