Hverdagen

I går var en super kjekk dag!

Som jeg skrev i går, så tror jeg at jeg er tilbake nå, og i går hadde vi en skikkelig flott dag!

Stikkord:

Roadtrip
Familie
Glade barn
Skjulte skatter

Det startet så fint med levering av barn til skole og barnehage. Været var helt supert, skyfri himmel og sol.
Vi fikk gjort unna litt forskjellige erend  vi hadde samlet opp, kjøpe spylevæske, handle inn det siste til bursdagsfeiringen vi skal ha i helgen, hente vitaminer til barna, gubben fikk tatt ut stingene av foten,..
Etter det dro vi hjem, vi laget kaffe å så dro vi på en liten road trip til Skjervøy.

Om mulig var været enda bedre der. Det var vindstille, sterk sol og veldig lunt og varmt. Rett og slett deilig! Sol, natur, sjø, biltur..


Vi vandret litt rundt i butikkene å kikket, fant ikke så veldig mye, men fikk kjøpt en ny stiftemaskin og en plastlomme.. ( Gubben humper jo på krykker enda, men han klarer å gå mer å mer for hver dag! ❤ )
Så fant vi oss en liten kafe hvor vi spiste litt mat før vi dro videre på ferden vår..

Før vi dro fra Øya så var vi innom ei dame å hentet et gammelt hvitt skatoll. Den skal pusses opp og bli skrivebord til eldste jenta mi.
Kjenner jeg henne rett så skal den vel enten være lilla eller blå.

På vei hjem dro vi innom bruktbutikken. Fant noen småting der, faktisk.
En helt ubrukt bodum te-kanne. Helt herlig. Jeg har lenge vurdert å kjøpe meg en sånn en, så det passet jo ganske fint da!

Åsså fant jeg en liten passelig søt kopp.. Selvsagt uten hank!!

Så kom vi hjem, hentet barna i barnehagen og fikk eldste hjem igjen. (Hun var hos en venn etter skolen) Så var det middag, og litt lek før det var tid for barna å spise kveldsmaten sin.

Pompel og pilt fikk trehjulssykkelen opp på verandaen, der koste de seg utrolig mye. Hver sin tur frem og tilbake på verandaen.. :p

Eldste jenta blåste bobler, men hadde i dag ikke lyst å bli tatt bilde av. ❤

Siden denne herlige vaffelrøren sto og godgjorde seg på benken, så var det altså vafler til kveldsmat. Dette falt selvsagt i smak hos alle og enhver her hjemme, tror både liten og stor koste seg veldig mye.

Eneste jeg kan klage på når det kommer til vafler, det er at alle vaffeljernene som lages nå til dags skal lage SPRØ vafler. Hva skjer med det?
Jeg savner de gamle firkantede skikkelig gode vaffeljernene. De var flate, ikke spisse.. Disse nye skiller jo nesten hjertene fra hverandre før man får de ut av jernet..

Men, vafler ble det.
Det ble mange, mange vafler, men når man har egg man må bruke opp, så får det bare våge seg! Godt ble det i alle fall! 🙂

I morgen skal vi på pølsegrilling med barna, og dagen etter skal vi på grilling med mine foreldre. Tror dette blir en flott uke og helg! 🙂

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s