Uncategorized

Ut på tur… *Aldri sur*

I dag,..
Ja, akkurat i dag, så gikk jeg en liten tur sammen med en av søstrene mine.
Vi tok med oss hundene, vann og ja..

Fikk noen fine bilder, flott vær, og en god tur.. Ikke så ille det!!

Vi gikk bare en times tid, men likevel fikk vi både med oss solnedgang, litt lukten av sjø og saltvann.. Vi fikk se litt fjell, noen snøflekker, litt smeltevann, sjøen og natur generelt. Møtte på noen andre hunder, ett par andre mennesker og noen fugler som var nedi vannet å badet seg.. (Les: menneskene badet ikke :p )

Skulle ønske jeg var flinkere til å bruke naturen.

Om sommeren er det jo ganske enkelt, men jeg føler at om vinteren er det vanskelig. På en måte er det kanskje fordi helsa blir værre da, man må ha mer klær, mer dikkedarier som skal pakkes med osv i forhold til barna , men strengt tatt så er det kanskje bare unnskyldninger?

Tror vi mennesker er veldig flinke til å finne på unnskyldninger for det meste. Tidvis i hvert fall :p


Det er jo så mye kjekt man kan gjøre i naturen. Håper at vi får brukt naturen mer nå i sommer hvert fall! 🙂
Være i skogen, lage bål, gå turer, gå på fjellet, fiske litt..
Trimturer, gå turer, bare turer..
Ut.
Natur.

Nei, nå må jeg vel komme meg i dusjen å få vasket av meg solkrem, skog og sand.
Spise litt sen kvelds (Ja vet det ikke er bra, men jeg spiste ikke middag i dag, så litt mat må jeg ha)
Så er det vel kanskje senga?

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s