Uncategorized

Vuddu Valley

Etter å ha kjørt forbi dette stedet ganske mange ganger uten å egentlig vite hva det er for noe, så stoppet vi faktisk sist gang for å se..
Det angrer vi ikke på 🙂

Nå tok jeg ganske lite bilder siden jeg hadde kun mobiltelefonen for hånden, i tillegg til at det regnet noe helt forferdelig ute.. (Derfor ble det ikke tatt bilder på utsdien..)

Uansett.. Utenfor lokalet er det mange forskjellige dekorasjoner, dyr, gamle bilskilt, gamle biler, alt mulig egentlig, veldig fint og veldig godt gjennomført.
Når du kommer inn så er det et lysstøperi, butikk, kafe og museum.. Kafeen i seg selv er helt fantastisk. Det er koselig, pent og så utrolig godt gjennomført..


Disse to figurene står på yttersiden sammen med x antall andre forskjellige figurer.
Veldig koselig atmosfære over det hele.

Eneste jeg egentlig reagerte på var nok at det ikke var en eneste kunde der forutenom oss.. Ikke en eneste person var i kafeen for å spise, ikke en eneste på museet, ikke en eneste kunde. Det er trist.

Nå skal det sies at jeg sjekket ikke priser på maten, ei heller menyen, men ut fra nettsiden deres som du finner *Her* så er det visst burgere som er hovedgreien deres?
Jeg hadde uten tvil kunne holdt både dåp, komfirmasjon og andre tilstelninger i et slikt lokale .. 🙂 Så, hvem vet hva man kan gjøre med det i fremtiden :p

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s