Hobby

Pannebånd med vevemønster

Det er på denne tiden av året at kroppen min stivner til.. Hendene er spesielt plaget med akkurat dette, så hvert år har jeg en ny (eller gammel) liten dille..
Dillen er som regel en eller annen form for småstrikk, små prosjekter å strikke på, forskjellige kluter, pulsvanter, votter, babyluer, pannebånd, sokker eller annet..

I år er det altså Pannebånd med vevemønster som har vært dillen en liten stund.
De er fine, blir litt tettere enn «vanlig strikk», sitter utrolig godt på hodet, er elastiske og man kan variere med å ha ensfarget eller flerfarget. (Personlig liker jeg de som er ensfarget best!)

Garnet jeg har brukt varierer litt, (rubin, mor asse, karisma osv..) så du må og ta høyde for dette når du skal finne strikkefasthet, masketall, tykkelse på pinner osv..
Mønsteret kjøpte jeg på Ravelry, men bruker som sagt ikke samme masketall eller pinnestørrelse.

Mange tenker kanskje, hvorfor strikke hvis fingrene er vonde?
Jo, du skjønner det.. I akkurat mitt tilfelle så er det jo revmatismen som kicker inn når det blir kaldt ute, så høsten er litt teit sånnsett.. Men, det hjelper faktisk å strikke. Vondt? Javisst, men det er så mye vondere å la være..
Og hemmeligheten for min del, at jeg faktisk klarer å gjennomføre et strikketøy på denne årstiden, at det ikke veier for mye, ikke er for stort og at pinnene ikke er for tykke! Kanskje det kan være noe for deg, dersom du plages med det samme?

Regner med at noen av disse vil snike seg inn under juletreet hos en eller annen i år ja..

~LiJeSto~

En kommentar om “Pannebånd med vevemønster

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s