Hobby

Feste tråder

Ja, det må faktisk til det og innimellom!

Nå er kanskje jeg over gjennomsnittet pirkete på hvordan jeg vil at sluttresultatet på mine ting skal se ut, men sånn får det bare være! 🙂 Jeg skal være 100% fornøyd med tingene jeg leverer fra meg, og sånn er det bare!


Så, ettermiddagen min har gått til å sy igjen vrengehull på diverse pannebånd og å sy inn trådene på luene. Så, nå er de klare for nye eiere hele bølingen! 🙂

Jeg har selvsagt holdt på med en del annet i dag og, men på grunn av dårlig søvn den siste tiden, så var jeg helt ærlig litt sent oppe i dag (12 ish) siden gubbeluringen sto opp med ungene. Men, jeg har vasket en del maskiner med klær, brettet litt klær, tørket litt klær..
Og gjort andre huslige greier som må til for at en husholdning skal gå rundt.

Vi har faktisk også vært å kjørt oss en liten tur, sånn at ungene får se litt folk selv om de ikke sosialiseres med de :p hehe..
Åsså var gubbeluringen en tur inne på butikken å hentet noe småtteri vi trengte. (Vi prøver å handle en gang i uken, men innimellom må man ha påfyll)


Her er ett knippe av de ferdige pannebåndene.
Lurte på å sette trykk på noen, men er litt usikker på hva man eventuelt skulle hatt på de?
Noen som har gode forslag til det? 🙂

Luene er også ferdig, men det er så mørkt at jeg føler bildene blir skikkelig dårlig nå på kvelden, så får få bilde av det en annen dag tenker jeg.

Utover det så tror jeg at senga nå roper på meg , så jeg skal komme meg aldri så liten snartur i dusjen, så skal jeg gå å legge meg å satse på at natten blir bedre nå enn det har vært den siste uka..

Ønsk meg lykke til da? 🙂

~Lijesto~

Husk at du finner meg på både Facebook , instagram og snap under navnet LIJESTO 🙂
Legg meg gjerne til om du ønsker !

En kommentar om “Feste tråder

Legg igjen en kommentar