Hverdagen

Salg, SALG, salg og SaLg!

Det er salg overalt.
-Spesielt på nettet!!

Det klør sånn høvelig i fingrene etter å bestille ett tekstil eller tre. Det er så sinnsykt mange gode tilbud ute å går akkurat nå.
~Påsketilbud~

Stikkord:
-Mye snø
-Dette skal jeg sy i kveld
-Tips?
-Tekstiler
Prøver så fint å overbevise meg selv om at jeg har nok. «Trenger ikke mer». :p
Men sannheten er jo den at det er nesten tomt for ensfarget jersey. Det minker på ribben og en del av tekstilene mine kunne jeg tenkt meg å bytte ut til fordel for noe annet.. :p

Men men.. får vel bare fortsette å prøve å være flink da, prøve å la være å kjøpe noe unødvendig i alle fall.

Ser Stoffbutikken har til og med en hel haug med Auksjoner pågående i dag på facebook! Det er jo spennende. Følger med på de, men synes kanskje de kunne delt ting i to.. Blir så dyrt når man må kjøpe 10 meter på en gang :p


Jeg HAR jo en del tekstiler, jeg er jo klar over det. Og det skal og må brukes opp for at det skal bli plass til nye ting. Sånn er det bare.. men nå har jeg jo vært flink å sydd en del den siste tiden, så da må det kanskje være innafor å kjøpe en meter eller to? :p

Nå, vi får se om de riktige tilbudene dukker opp. Skal til Tromsø om ikke så altfor lenge, så klarer nok å vente til da med å hente hos Stofflykke. :p

Må kanskje begynne å tenke på å kjøpe meg nye merkelapper. Forslag til hvor å kjøpe? Er kjempefornøyd med de jeg har, men hun jeg kjøpte de av har visst litt problemer med frakt og diverse. (Ikke i Norge) Usikker, må vel kanskje sjekke opp i det når lageret nærmer seg tomt.
Kanskje labelshop kunne være en god erstatter? Noen som har erfaringer med de??


Uansett, uansett..
Vi var oppe hos mine foreldre i dag. Der hadde de fyrt i bålpannen, så barna fikk sin middag nummer to der. Hvilke barn takker vel nei til å grille seg ett par pølser? :p
Var der noen timer. Barna lekte først ute, laget en snømann, grillet pølser, lekte med hunden, koste seg!
Så kom de inn, herjet, raidet lekekassen som er hos bestemor, spiste litt frukt, lekte litt til, så litt barne-tv, akkoderte om hvem som skulle få lov til å overnatte der, så dro vi hjem. (Men eldstemann i manko, for hun fikk nemlig være igjen)

Så, da satt småingene i baksetet å diskuterte hvem som skulle få lov neste gang.. Så, kan tenke meg til at der er ny diskusjon på gang i morgen 🙂

Vi har hatt et ganske variert vær her nord den siste uken. Mye snø, kaldt, varmegrader og så videre, så vi har fått litt overheng på taket. Vurderer om jeg kanskje må ut å klatre på taket for å få det til å rase ned, men jeg turte liksom ikke helt sette meg i den situasjonen hvor jeg kanskje kan komme til å falle.. Hadde ikke gubben vært skadet i foten så hadde det jo ikke vært noe problem, men når han er satt ut av spill så tør liksom ikke jeg leke meg på den måten.
Så, noen som har gode råd og eller forslag til å få snøen og isen ned fra taket uten å sette seg selv i «fare»? 🙂

Hadde det kommet en dag med masse sol, mange varmegrader så hadde det kanskje ramlet ned av seg selv.. Men, siden været er så varierende her akkurat nå, så holder ikke solen seg fremme lenge nok før neste snefall er i gang :p

Nå skal jeg ned å sy sammen disse godsakene:
Mangler heldigvis bare ribb i midjen, hendene og halsen så det tar ikke så forferdelig lang tid. Skal også sy samen en lue. 🙂

Så, kanskje, men Bare kanskje.. hvis jeg har noe igjen, at jeg klipper noe mer :p

Har enda ikke fått sydd runi kjolen som jeg skulle lage til meg selv..

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s