Hobby

Min første hourglass dress fra Runi.

Jeg er både fornøyd og missfornøyd..

Kjolen ble fin den..
Hadde den bare vært like fin på :p

I dag har jeg brukt mange timer på denne kjolen. Jeg er sånn passe småtrist fordi jeg ikke hadde nok brunt, egentlig skulle det vært omvendt av fargene.. Brunt der blomstrene er og andre veien, men det var rett og slett ikke nok brunt til det, så da prøvde jeg bare..

Kjolen ser så mye finere ut når den ligger der på gulvet, enn når jeg tar den på meg. Blir så forbannet selvbevisst..
Magen blir så forferdelig synlig jo :p

Minste jenta var VELDIG fornøyd med at mamma hadde BLOMSTER på KJOLEN sin.. Mamma bruker nemlig nesten aldri farger og i hvert fall ikke mønster.. Å I ALLE FALL ikke kjole!! :p
Veldig tydelig at hun synes det var stas. ❤

Bare synd man blir så forferdelig selvbevisst..
Hadde fargene vært omvendt så ville kanskje ikke magen syntes så mye, å hadde jeg bare kommet meg litt ned i vekt så hadde det sett straks bedre ut 😉

Tekstilene er kjøpt på nettet, det blomstrete husker jeg ikke, men det brune er fra Stofflykke.
Mønsteret er hourglassdress fra Runi.
Kantebånd fra Stofflykke.

Jeg kantet den nede også i stede for å ha lace/blonder nederst.
Kanskje en gang. 🙂

Men, sånn er det altså.
Kjempestolt over ett godt stykke arbeid, men litt småtrist over at kjolen ikke skjulte skavankene litt bedre, slik at den kanskje ville sett litt mer bruk.. ❤

Noen som vet av bra mønster for oss litt fyldige? :p

~LiJeSto~

7 kommentarer om “Min første hourglass dress fra Runi.

  1. Heisann ! Kjære deg, kjempefin kjole til deg, ta av deg strømpebuksen, gjør armene litt kortere, kanskje til albuen, det er snart sommer, rett deg opp og smil, så tenker jeg du får se en fllott dame i en fin kjole ! Se deg selv et stykke i fra speilet, og tenk ; sånn ser andre meg ! Jeg tenker selv på å prøve selvbruningskrem på mine hvite legger nå, så blir det kanskje en smule bedre når vi må ut i solen med bare ben ! Bare noen tips i natten ! Lykke til !

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s